Integratie van gezonde zelfliefde in je dagelijks leven

Voor wie de cursus gezonde zelfliefde heeft gevolgd of individuele begeleiding volgt of heeft gevolgd.

Integratie van Gezonde Zelfliefde in je dagelijks leven.

In deze vervolgbijeenkomsten Gezonde Zelfliefde brengen we opnieuw onze inherente liefdevolle aard naar de voorgrond. Het hart van de meditatie beoefening is: afstemmen op het huis van Zijn, je openen voor de liefde van de Zijnsouders, contact maken met je buikcentrum, warmte-meditatie.

Doordat je gaat rusten in je eigen basis word je onafhankelijker en minder opgehangen aan de omstandigheden. Je leert je weer ontspannen en aanwezig te zijn bij de lege plekken in jezelf. Hierdoor ontwikkelen we compassie voor onszelf en voor anderen. Niet door te streven, maar juist door vertrouwend te rusten in jezelf kan de liefde en helderheid van je aard toegang tot jou krijgen. Zo creëer je een goed uitgangspunt om passende antwoorden te vinden op de uitdagingen die het leven je iedere dag stelt.

Deze bijeenkomsten zijn bedoeld om de principes van Gezonde zelfliefde in de praktijk te brengen en verder te verdiepen. Er is ruimte om individuele situaties in te brengen via een vooraf geschreven reflectieverslag: het kan gaan om vragen over je beoefening of over situaties uit je dagelijks leven. De groep vormt daarbij een inspirerend vormveld.

Deze bijeenkomsten zorgen ervoor dat je de cursus Gezonde Zelfliefde levend houdt en leert integreren in je dagelijks leven.

Onderzoek heeft aangetoond dat psychologische begeleiding effectiever is wanneer deze in (kleine) groepen plaatsvindt. Naast dat het effectiever is, vergroot het ook je medemenselijkheid: het getuige zijn van elkaars proces opent je hart voor anderen. 

Padbegeleiding

Wat ga je leren?

In deze bijeenkomsten leer je: 

Praktische informatie

Algemene informatie

Data

3 zaterdagochtenden 30/9/2023, 14/10/2023, 28/10/2023

van 10u tot 13u.

Waar?

De Schom 4

2500 Lier 

Leraar
Wendy Hölzken

 

Tarieven

Je volgt de hele reeks.

Deze kost 150 euro 

 

 

Overige informatie

De vervolgbijeenkomsten zijn bedoeld voor studenten die een cursus Gezonde Zelfliefde hebben gevolgd of in individuele begeleiding bij me zijn.

Bij twijfel of je in aanmerking komt, kan je me contacteren.

Algemene voorwaarden 

Hier gelden de algemene voorwaarden.

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor deze bijeenkomsten 

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe