Psychologische begeleiding

Over individuele begeleiding

Zijnsoriëntatie kent een rijk scala aan beproefde methodes om dieper af te dalen in jezelf en te ontdekken waar je psychologische lijden door veroorzaakt wordt.

Zijnsgeoriënteerde begeleiding is direct, ervaringsmatig en diepgaand. In een veilig klimaat werk je vanuit het contact met je intrinsieke heelheid. Zo voorkomen we dat je gehertraumatiseerd raakt door de voorheen afgeweerde pijn en verlatenheid.

Je leert om open aanwezig te blijven bij gevoelens en realisaties waar je voorheen geen contact mee had. Hierdoor kan jouw pijn transformeren in rijkdom en presentie. Je maakt contact met je onderdrukte en teruggetrokken verlangens en leert die vorm te geven in je huidige leven.

Je leert ook om nieuw, creatief gedrag te ontwikkelen op de plekken waar je voorheen in de greep was van reactieve, neurotische patronen. Je krijgt training in ‘gezonde zelfliefde’ en meditatie training.

Redenen om te starten met begeleiding kunnen uiteenlopen van een gevoel van ontevredenheid tot helemaal vastgelopen zijn, van stress of burn-out, tot een vaag besef van je leven anders te willen, maar niet weten hoe. Je bent met alle levenslevensthema’s welkom, ook werk gerelateerde vragen.

Je kunt starten met psychologische begeleiding zonder enige ervaring met Zijnsoriëntatie. Deze vorm van begeleiding is ook passend als je dieper stil wil staan bij wat er bij jou tijdens een cursus of groepsbijeenkomst aan het licht is gekomen.

De cursus gezonde zelfliefde en de meditatie avonden zijn een goede aanvulling op de begeleiding.

Je kan contact met me opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. 

Relatiebegeleiding

In deze begeleiding leer je contact te maken met je vrije aard, die ruimer is dan je overlevingspanorama, en daar je zwaartepunt te leggen. Tegelijkertijd doe je vanuit afstemming op deze ruimere optiek psychologisch onderzoekswerk, waardoor je losser komt van alle op overleving gerichte bewegingen van je dagelijkse zelf. Op die manier kan je je leven gaan vorm geven vanuit vrijheid en openheid.

Praktische informatie

Algemene informatie

Waar?

De Schom 4

2500 Lier 

 

Leraar
Wendy Hölzken 

Tarieven

Particulier
€75,- inclusief btw 

Zelfstandige Professionals

€75,- exclusief btw 

Werkgevers

€75,- exclusief btw  

Overige informatie

Een zitting duurt 1 uur met een eventuele uitloop naar een uur en een kwartier.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak dient minimaal 24 uur van te voren te worden geannuleerd, anders wordt de afspraak in zijn geheel aangerekend. 

Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

Meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor individuele begeleiding. 

“Zoek niets buiten je, zoek niets binnen je.
Laat zijn wat is, zonder het tot ‘iets’ te maken.”

Hans knibbe

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.