kennismakingsworkshop zijnsgeoriënteerde meditatie

Een leuke kennismaking met Zijnsgeoriënteerde Meditatie - voor iedereen toegankelijk

Over de workshop

Zijnsgeoriënteerde Meditatie omvat verschillende meditatievormen die in de loop van de afgelopen 30 jaar aan de school voor Zijnsoriëntatie zijn ontwikkeld: zittend, staand, bewegend, visualiserend.  Deze meditatievormen zijn gericht op verschillende niveaus van je geest: van het meest concrete niveau tot het meest subtiele. Zo maak je onder andere contact met de stroming van je lichaamsenergie, je ervaart verbinding met al het bestaande en je ‘verwijlt’ in de stille ruimte van je geest. Het kenmerkende van Zijnsgeoriënteerde Meditatie is dat je je geest uit zijn ‘Zijnsvergetelheid’ thuisbrengt naar zijn thuisbasis, naar Zijn.

In deze kennismakingsworkshop krijg je een voorproefje van de cursus Zijnsgeoriënteerde Meditatie. Daarnaast zal Wendy Hölzken vertellen over Zijnsoriëntatie als pad van verlichte levenskunst. Ervaring met meditatie of Zijnsoriëntatie is niet vereist.

Ben je nieuwsgierig naar wat het beoefenen van Zijnsgeoriënteerde Meditatie voor jou kan betekenen? Meld je dan aan voor deze kennismakingsworkshop. Je bent van harte welkom.

Padbegeleiding

Praktische informatie

Algemene informatie

Datum
2024 (info en exacte datum volgen later)

Locatie
De Schom 4,  2500 Lier 

Leraar
Wendy Hölzken

Tarieven

Particulier
€15,- incl. btw 

Overige informatie

De cursus is ontwikkeld door de Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie in nauwe samenwerking met Hans Knibbe, grondlegger van Zijnsoriëntatie. De cursus wordt gegeven op diverse locaties in Nederland en België door een gediplomeerd leraar Zijnsoriëntatie die zes jaar in opleiding is geweest aan de school voor Zijnsoriëntatie.

Annuleringsvoorwaarden
Hier gelden de algemene voorwaarden. 

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden

Inschrijven

Via het onderstaande formulier kun je je inschrijven voor de workshop 

Meer lezen? Bestel het boek ‘Zitten in Zijn’ van Hans Knibbe

“Er is een grote schat in ons. Een onuitputtelijke bron van rijkdom, liefde en helderheid.”

Hans knibbe