relatiebegeleiding

Over relatiebegeleiding

Misschien maken jullie een relationele crisis door, of misschien zijn jullie uit elkaar gegroeid en is de verbinding zoek. Of zijn er conflicten en spanningen, loop je vast in seksualiteit, ouderschap, twijfels over de relatie, moeilijke communicatie, ontrouw… Of misschien willen jullie je band verstevigen en wil je daar hulp bij. 

De begeleiding is gericht op de vrije vorm van jullie relatie. Ik begeleid jullie zodat je kan landen in het open contactvlak. Zo ga je ervaren hoe het is om volledig aanwezig te zijn en je kenbaar te maken, precies zoals je bent, in het contact met je partner. Er ontstaat dan een waardige, heldere en gevoelige presentie. Je ervaart opnieuw hoe het is om open en respectvol met elkaar in contact te zijn. Vanuit deze positie kan je gaan ontdekken wat je werkelijk, ten diepste wil, en kan je leren dat in relatie te brengen met de partner. Jullie ontdekken via relatie begeleiding hoe de leefruimte van jullie geïnspireerde relatie vanuit jullie hogere waarden vorm kan krijgen.

Je krijgt inzichten in de mechanismen en krachten die jullie aansturen binnen de partnerrelatie, en leert zien hoe je daarmee kunt omgaan. Daarbij is ‘optiekverhoging’ belangrijk: bewust en methodisch jezelf los weken uit de werkelijkheidsbeleving waarin je op dat moment gevangen zit en je richten op een vrijere manier van Zijn. 

Wanneer we ons niet bewust zijn van onze beperkte werkelijkheidsbeleving vanuit de psyche, kunnen we geen open contact met de werkelijkheid maken; we zien alleen onze interpretatie daarvan. We kennen onszelf niet zoals we werkelijk zijn en ook in de ander zien we alleen onze eigen ‘plaatjes’. Dit maakt ons gevoelsleven arm en voorspelbaar.

Als we ons Spiritueel oog openen zijn we menselijk gesproken angstlozer, meer betrokken en vrijer. We herinneren we ons wat we werkelijk willen, en gaan we dat vormgeven in de relatie. Dan zijn we contactvol, kunnen open en helder communiceren. We openen de deuren en ramen van onze relatie voor de vrije (seksuele) energie. Dan is onze manier van leven uitdrukking van heelheid: we zijn organisch present, lijfelijk, sensueel, krachtig en vitaal. We zijn menselijk ontwikkeld, empathisch en helder denkend, en we hebben contact met de onmetelijke schoonheid en straling van onze spirituele aard.

 (Hans Knibbe, De Tempel van de Relatie).

Relatiebegeleiding

Praktische informatie

Algemene informatie

Waar?

De Schom 4

2500 Lier 

 

Leraar

Wendy Hölzken 

Tarieven

Particulier
€90,- inclusief btw 

 

 

Overige informatie

Een zitting duurt 1,5 uur.

Annuleringsvoorwaarden
Een afspraak kan kosteloos minimaal 24 uur van te voren worden geannuleerd. Bijzondere omstandigheden worden niet in rekening gebracht.

Algemene voorwaarden 
Download hier de algemene voorwaarden.

“Of je het nu wilt of niet, je bent altijd in relatie.”

Hans knibbe

Meer informatie

Via het onderstaande formulier kun je contact opnemen voor meer informatie.